LAKMÉ TOPCOACHING

In jouw functie draag je verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer of in een managementpositie. Je bent gedreven en hebt ambitie. En toch.. ook jij stoeit soms met persoonlijke vraagstukken en hebt twijfels in je loopbaan. Met topcoaching til je je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger level.

Krachtige gesprekspartner/topcoach
Als topcoach help ik je om je te verbinden met je grootste verlangens, diepste twijfels en persoonlijke issues. In de basis door naar je te luisteren en de juiste open vragen te stellen. Ik ben gecertificeerd als ACT Coach*, opgeleid aan de Streetwise Academy. Eén van de methodes die ik gebruik, is de DISC-methode. Daarnaast maken mijn kennis en ervaring in het corporate bedrijfsleven en binnen de RvC van een beursgenoteerde financiële instelling mij tot een krachtige gesprekspartner, die snapt waar jij het over hebt.

*Acceptance Commitment Therapy


Topcoaching in het Engels
Een traject topcoaching bestaat meestal uit minimaal 4 gesprekken, met steeds 2 weken tussentijd. Topcoaching is ook mogelijk in vloeiend Engels. De locatie is in overleg: op mijn werkplek in Breda, online, al wandelend, op jouw werkplek of in een coachhuis. Aan het einde van het traject ontvang je een verslag met de belangrijkste inzichten. Dit is fijn om te hebben als een naslagwerk over je eigen ontwikkeling.

Tip: informeer bij jouw HR-afdeling naar een mogelijke vergoeding voor topcoaching.
Check tevens de mogelijkheden om gebruik te maken van het STAP budget of van de regeling NL leert door (tot en met eind 2022).